NEDERLANDS

 

Over RA HairDesign

Raphael Anthonij (geboren op Bonaire), ook wel bekend als Ito, is de eigenaar en oprichter van RA Hair Design. Een natuurtalent die al op elfjarige leeftijd bezig was met tondeuses en ervan droomde ooit zijn eigen kapsalon te openen. Kort na het overlijden van zijn vader vertrok hij naar Curaçao om zijn opleiding Technisch Bouwkunde af te ronden. Naast zijn studie begon hij op vijftienjarige leeftijd met een bijbaan als kapper.

Na het succesvol afronden van zijn studie besloot hij op achttienjarige leeftijd zijn droom na te jagen op Curaçao. Hij startte als freelance kapper bij Barberia Cinto. Hier deed hij zeven jaar de nodige ervaringen op en kreeg hij de kans om zijn talent en creativiteit te ontwikkelen. Samen met een partner besloot Raphael Anthonij een eigen kapsalon te openen. In die periode heeft hij diverse cursussen gevolgd en certificaten behaald in Amerika en Spanje. Di hielp hem zichzelf naar een hoger niveau te tillen in zijn vakgebied. Na twee jaar besloot zijn hele familie te verhuizen naar Nederland. Hij zag dit als een mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen, zich meer te verdiepen en zichzelf optimaal te ontwikkelen.

Eenmaal aangekomen in Nederland heeft Raphael Anthonij door zijn onvoorwaardelijke passie en leergierigheid binnen een jaar zijn certificaat voor European Hair Hairstyling m/v op zak. B academy in Amsterdam benoemd hem officieel tot Hairstylist.

Raphael Anthonij streeft naar perfectie in zijn werk. Hij werkt kwaliteitsgericht, is bovendien altijd up to date over de nieuwste trends en laat zijn klanten tevreden de stoel verlaten. Deze kwaliteiten maken dat hij een veelgevraagd professioneel kapper is en RA Hair Design een sterk merk is geworden.

Door de groeiende vraag naar zijn kwaliteiten besloot hij in 2010 RA Hair Design in Rotterdam (Mathenesserdijk 245) te openen en heeft hij hiermee zijn grootste droom waargemaakt. De kapsalon blijft zich ontwikkelen, o.a. op het gebied van de nieuwste trends, educatie en sponsoring. RA Hair Design is dus niet alleen een mooie kapsalon, maar ook een sterk merk dat staat voor schoonheid voor hem en haar.

Inmiddels heeft Ra Hair Design een trouwe en brede klantenkring opgebouwd. RA Hair Design is met recht een zeer succesvolle kapsalon en draait op volle toeren.

RA Hair Design heeft de ambitie te blijven groeien, door onder meer nieuw personeel aan te trekken. Dit betekent voor klanten de mogelijkheid om  zowel met als zonder afspraak geholpen te worden. Lang wachten voorkomen? Bel dan 010-8486118 voor een afspraak!