NEDERLANDS

Cursussen van RA HairDesign

RA HairDesign biedt cursussen aan op het gebied van knippen en stylen. Raphael Anthonij geeft persoonlijk de cursus en leert je de technieken op maat. Bovendien zal hij jou opleiden en klaarstomen om als kapper aan de slag te gaan.

Deze cursussen zorgen ervoor dat je de technieken op een creatieve en EIGEN manier onder de knie krijgt. Met deze cursus worden je kwaliteiten optimaal benut en ontwikkeld. Kortom: dit is een investering in jezelf en je toekomst als professionele kapper of hairstylist!

Algemeen

In de cursus komen theorie, proefpoppen en uiteindelijk echte modellen aan bod. Er wordt op korte termijn naar goede resultaten gewerkt en je krijgt de benodigde technieken gegarandeerd onder de knie.

Deelname

Bij deelname aan de lessen wordt een goede houding en 200% inzet verwacht van de deelnemers. Om deel te kunnen nemen worden er diverse testen afgenomen en wordt een gesprek met Raphael Anthonij ingepland.

Cursisten worden bij positieve beoordeling van de testen uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.  

Bij het besluit om deel te nemen aan de cursus, wordt de inschrijving via een formulier bevestigd. Tevens dient er een aanbetaling overgemaakt te worden om het materiaal aan te schaffen.

Cursus

Cursuskosten: € 1.800,- exclusief BTW (Inclusief lespakket)*

Cursusduur: Twee maanden, gedurende 2 keer per week

Cursustijd: Avonduren van 18.00 uur tot 22.00 uur

 

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet.

Ga langs bij RA Hair Design voor je vragen of om je inschrijfformulier op te halen!

*Het lespakket is voorzien van alle benodigdheden voor een kapper, zoals materialen etc.